Highlights van Los Angeles

Ga je naar Los Angeles? Mis dan zeker deze plekken niet! In LA kan je je met gemak een week vermaken. Er is genoeg te zien en te doen maar ook als je alleen wilt genieten van de zon en de zee ben je in LA aan het juiste adres.

  1. Venice Beach

Venice Beach is mijn meest favoriete plek in Los Angeles. De relaxte sfeer die hier hangt is onbeschrijvelijk. Aan de boulevard zitten allerlei leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. Je kan heerlijk zonnen op het strand maar er zijn ook veel sportfaciliteiten.

DSCN1697

  1. Universal Studios

Neem een kijkje achter de schermen op de filmset. Zie hoe special effects worden gedaan en hoe overstroming opgenomen word. Uit verschillende films zie je in Universal Studios items terugkomen. Heb je meer zin in actie? Ga dan voor de rides.

DSCN3679

  1. Beverly Hills

Rij met je huurauto door Beverly Hills. Het is echt zoals in de film. Brede straten, grote huizen en dure auto’s. Parkeer je auto en loop nog even over Rodeo Drive. Alle luxeauze merken en winkels vind je hier terug.

DSCN3663

  1. Santa Monica

Vooral de pier van Santa Monica is erg gezellig om te bezoeken. Op de pier is het pretpak Pacific Park gevestigd. Stap in het reuzenrad voor een mooi uitzicht over de stranden. Bezoek het aquarium of vermaak je in de speelhallen. Op de pier zitten ook een aantal leuke restaurantjes.

DSCN1691

  1. Hollywood

Ben je in LA moet je wel even naar Hollywood. Een bezoekje aan Hollywood hoeft niet lang te duren. Wij zijn in de ochtend gegaan en hadden het nog wel een keer gezien. Loop over de beroemde Walk of Fame en maak een foto met de ster van jouw favoriet. Het Hollywoodsign is al van verre te zien. Wij hebben ervoor gekozen om er niet helemaal naartoe te gaan. Als je wilt kan je de Hollywoodhill op om nog dicheterbij het sign te komen.

DSCN3678

Tip: Een leuke plek om te verblijven in LA is het kleine hotel Inn at Venice Beach. Een gezellig, modern ingericht hotel op loopafstand van het strand en de boulevard.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *